>

Våren är här!

Våren är här och man blir så glad...
Men tyvärr lever sjukdomar även på våren och här ligger man nu med feber.
Inte så himla skoj..

MEN, det har inneburit att jag (som sovit mesta dagen) har fått liiite energi att scrappa nu på kvällskvisten, mellan nattningar av barn.
Två kort blev klara och ett födelsedagskort till en liten 4-åring (näe, stora killen var det ju!) är på gång.
Jag tror det blir ett Batman-tema, för det har födelsdagsbarnet önskat sig. ;-)

I helgen hoppas jag att jag och Maja ska komma iväg till Gävle. Jag borde vara frisk då.
Vi ska till Ria, Daniel och Elias, dels för att hälsa på och dels för att frakta hem en massa växter, buskar och träd från deras snart uppgrävda (dreneringsjobb av grunden) tomt.



Nu ska jag nog begrava mig i en tekopp stor som Atlanten och softa i soffan.
Tinge-ling!
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)

Glad Påsk

Jajaja, bättre sent än aldrig.

Vi har haft fullt upp här hemma, för ungarna har varit hos svärmor i två dagar och jag och kära maken har haft full rulle med att hinna med allt som man inte hinner med barn.
Fast vi har insett att det mesta fixar man med barn, men en av de få sakerna man inte vill ha barn med till är att elda upp skräpplank. Så det gjorde vi igår, och kapade virke med motorsåg. Kanske inte heller nåt man ska göra med barn i hasorna. ;-)

Nu är Johan på väg och hämtar de små änglarna medan jag håller på och städar.
Sorterar ut bebiskläder (som ska hem till Mia och Emelie i första hand och om några månader till Marie), rensar ut bebissaker till Maries lilla kotte och allmännt röjer av.

Japp, jag har påsklov och samtidigt är detta Johans sista "riktiga" vecka hemma innan Majsan börjar på dagis. Hua, på måndag gäller det. Skräckblandad förtjusning från min sida (min bebis är ju ingen beis länge), nöjdhet från Johans sida (han längtar till jobbet tror jag) och ren och skär glädje anar jag från Majas sida. För nu får hon ÄNTLIGEN stanna kvar med Ninni på dagis.

Nä , nu ska jag ta och rätta lite prov innan ligan kommer hem.
Vem tror att lärare är LEDIGA på sina lov??
Postad i: Allmänt Kommentarer (0)