>

Semesterlunken har satt in

Och allt går i ett helt annat tempo här hemma.
Sköna promenader, grillning, bad i massor, mys med barnen, byggande på huset och trevliga stunder med familj och vänner.

Lillasyster har blivit stora tjejen och sover sen några nätter tillbaka i "storatjejssäng", dvs en ny juniosäng.
Storasyster fick en lite mindre säng och har en liknande juniorsäng som lillasyster, mest för att rummet skulle passa bättre till båda tjejerna. Innan kändes lillasysters spjälis som om den var inklämd i storasysters rum, och nu när dom vill fortsätta ha ett gemensamt rum så ville vi göra rummet till bådas.
Så nya sängar och ommöblering gav ett lyckat resultat. :-)

Häromdan var vi hela familjen nere på Kristins stall och alla fyra ungar red på gamle stabile Freddy. Det var ju inte första gången för storasyster men för lillasyster var det premiär och hon tyckte det var jättekul. Kan dock förstå att dom tycker de är högt upp, för Freddy är ju ingen liten häst direkt.

Snart blir det resa till landet och även besök hos Mia, Fredrik och Emelie i deras nya hus. Ska bli jättekul!
Vi hoppas på fint väder, men anar att regnkläder ska packas ner. Med tanke på den här sommarens väder så ska man inte klaga, för vår bruna gräsmatta behöver verkligen regnet.

Jooo, en god nyhet.
Vår lilla Doris-kisse som varit borta i hela tre veckor, kom hem sent i söndags kväll. Hungrig och kelig till tusen.
Var hon varit så länge undrar vi, men vi är glada att hon kom hem välbehållen. Vi trodde faktiskt att hon blivit tagen av räven eller något liknande.


Doris för snart ett år sen, när hon precis flyttat hem till oss.

Trevlig sommar på er!
Postad i: Allmänt Kommentarer (1)

Kommentarer
Postat av: Marie

Så hon kom tillbaka!! Vad roligt/skönt för er! Ligger och kan inte somna om.. Kl ringer om 1 timme och 20 min. Sen rullar vi iväg söderöver. Men när vi kommer tillbaka så rullar vi vidare ut till er, äntligen! Miss you snäckan! Puss och kram

2010-07-26 @ 02:43:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: